Tijdlijn

Karen Hosman-Dietz heeft dit bericht geliked
Profielfoto van Bernita Eskes

𝗖𝗢𝗡𝗡𝗘𝗖𝗧𝗜𝗡𝗚 𝗖𝗢𝗠𝗠𝗨𝗡𝗜𝗧𝗜𝗘𝗦
𝗛é𝘁 𝗰𝗼𝗻𝗴𝗿𝗲𝘀 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗮𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗽𝗮𝗹𝗹𝗶𝗮𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲 𝘇𝗼𝗿𝗴
Woensdag 26 juni 2024, 13.00 – 17.00 uur, Jaarbeurs (Beatrixgebouw) in Utrecht

Agora, Carend en Stichting PZNL organiseren woensdagmiddag 26 juni ‘Connecting Communities’, hét congres over de sociale benadering van palliatieve zorg’.
In dit congres ligt de nadruk op de sociale benadering van palliatieve zorg voor goede kwaliteit van leven. Goede palliatieve zorg vraagt om samenwerking van professionals en vrijwilligers in het zorg- en sociaal domein. En om verbinding van de formele met de informele zorg in buurten en actieve betrokkenheid van inwoners zelf.

𝗦𝗽𝗿𝗲𝗸𝗲𝗿𝘀
Een groep inspirerende pioniers, deskundigen en opiniemakers bieden je in een afwisselend programma met nieuwe inzichten op goede palliatieve zorg, die jij kunt toepassen in jouw werk. Je leert nieuwe initiatieven kennen en voorbeelden uit de praktijk.
Wil jij je kijk op palliatieve zorg verbreden en uitdiepen in één middag? Meld je aan en laat je inspireren door sprekers als Pieter Hilhorst, Marcel canoy, Marieke Groot, Sander de Hosson, Iris van Bennekom, Wies Wagenaar, Tamimount Kaddouri en Judith Rietjens.

𝗔𝗰𝗰𝗿𝗲𝗱𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲
Accreditatie wordt aangevraagd bij V&VN, NVvPO, SKGV en Registerplein.

𝗠𝗲𝗹𝗱 𝗷𝗲 𝗮𝗮𝗻
Meld je dan aan, ga in gesprek en ontdek wat je sámen anders kunt doen.
Ga voor meer informatie over het complete programma, alle sprekers en aanmelden naar: https://bit.ly/3Ipyl7p

Dit congres is een onderdeel van het samenwerkingsproject ‘Bewustwording noodzaak Passende Palliatieve Zorg en Ondersteuning vanuit het Sociaal Domein’: https://bit.ly/3OClNgs